Sunday, September 10, 2017

Γενέθλιος χάρτης Βόρειας Κορέας ( υποθετικός - διορθωμένος )




Το "The Book of World Horoscopes" του Campion προτείνει την 10η Σεπτεμβρίου του 1948 ως ημερομηνία ίδρυσης της Βόρειας Κορέας ωστόσο είναι απόλυτα βέβαιο ότι η επίσημη διακήρυξη της ίδρυσης της Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Κορέας ( όπως είναι η επίσημη ονομασία της κρατικής αυτής οντότητας ) έλαβε χώρα την 9η Σεπτεμβρίου του 1948. Πέρα από το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η συγκεκριμένη ημέρα αποτελεί επίσημη εθνική εορτή για τους Βορειοκορεάτες όποιος κάνει τον κόπο να ψάξει στο διαδίκτυο θα διαπιστώσει αμέσως ότι υπάρχει ένα πλήθος φωτογραφιών που δείχνουν ξεκάθαρα ότι στις 9 Σεπτεμβρίου του 1948 υπήρξαν εορτασμοί, στρατιωτικές παρελάσεις και άλλες μαζικές εκδηλώσεις. Αυτά τα ντοκουμέντα αποδεικνύουν ότι πράγματι κάτι μεγάλο συνέβη εκείνη την ημέρα στη Βόρεια Κορέα. 

Οι ίδιες φωτογραφίες δείχνουν καθαρά ότι οι εορτασμοί έλαβαν χώρα πρωινές ή/και μεσημεριανές ώρες και έτσι η πιο ορθή υπόθεση είναι ότι η κρίσιμη στιγμή της διακήρυξης της ίδρυσης θα πρέπει να αναζητηθεί μέσα σε ένα χρονικό πλαίσιο 8-10 ωρών, λογικά από την 8η πρωινή ώς ( το αργότερο ) την 6η απογευματινή.

Ο χάρτης που παρουσιάζω βασίζεται σε δική μου διόρθωση και υποθέτει ως ώρα "γέννησης" της Βόρειας Κορέας τις 10:20 π.μ. τοπική ώρα της 9/9/1948. Θα πρέπει βέβαια πάντα να επισημαίνουμε ότι ένας διορθωμένος χάρτης δεν αποτελεί τίποτα πέρα από μια υπόθεση η εγκυρότητα της οποίας θα πρέπει να ελέγχεται συστηματικά με βάση την ανταπόκριση της σε πραγματικές καταστάσεις και γεγονότα, είτε αυτά αφορούν το παρελθόν, είτε το μέλλον.

Αυτό τώρα που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι οι δύο τελευταίες εκλείψεις του Αυγούστου του 2017 "χτύπησαν", και μάλιστα με εντυπωσιακή ακρίβεια, κρίσιμα σημεία στο χάρτη της Βόρειας Κορέας. Πιο συγκεκριμένα, η Σεληνιακή Έκλειψη της 7ης Αυγούστου στην 16η μοίρα Υδροχόου σχηματίζει σχεδόν τέλεια όψη αντίθεσης ( 180 μοίρες) με τη θέση του Πλούτωνα ( 16η Λέοντα) , ενώ η Ηλιακή Έκλειψη της 21ης Αυγούστου στην 29η μοίρα Λέοντα έλαβε χώρα ακριβώς πάνω στη θέση του Κρόνου ( 29η Λέοντα ) πάντα στο γενέθλιο χάρτη της Βόρειας Κορέας. 

Όπως καταλαβαίνετε οι επιρροές αυτές είναι απόλυτα δεδομένες αφού η μικρή ταχύτητα κίνησης Κρόνου και Πλούτωνα δεν επιτρέπουν την όποια απομάκρυνση τους απο τις συγκεκριμένες θέσεις ανεξάρτητα απο το εάν η πραγματική ώρα "γέννησης" της κρατικής οντότητας της Βόρειας Κορέας συμπίπτει ή όχι με αυτή που προτείνω προσωπικά.

No comments: